Vereniging

SVO Badminton is een kleine badminton vereniging opgericht omstreeks 1985 in De Meern.

Onze doelstelling is om op een recreatieve manier de badminton sport te beoefenen. Reactief wil echter niet zeggen relaxed, het kan er soms behoorlijk fanatiek aan toegaan, maar plezier in het spelletje blijft de hoofdzaak! Onze doelgroep is de volwassen speler, we hebben geen jeugd afdeling. Vanaf 16 jaar kan je lid worden. Zowel dames als heren zijn van harte welkom. We hebben spelers van diverse niveaus: van beginners tot gevorderden.

Kun je nog niet badmintonnen, dan leren we het je. Wil je beter worden, dan helpen we je. Voor beginnende en gevorderde spelers is er de mogelijkheid om training te volgen. We hebben een vaste gedreven trainer bij SVO Badminton.

Onze vaste speelavond is de maandagavond. Om 19:30 is de hal open en om 22:00 gaat het licht in de hal uit. We werken met een afhang-systeem zodat je op elk moment kunt binnen lopen en beginnen en eindigen wanneer het jou uitkomt. Na afloop is er in de kantine de mogelijkheid om gezellig samen wat te drinken.

Tweemaal per jaar organiseren we een toernooi waarin er om de titel “Clubkampioen” of “Lentekampioen” wordt gestreden. Na afloop van het toernooi is er de gelegen om onder het genoot van een drankje en een hapje de hoogte (of diepte) punten de bespreken.